fbpx

УКРАЇНСЬКИЙ КЛУБ | UKRAJINSKÝ KLUB

3. apríla 2022
— Hlavná sála

Український клуб в культурному центрі Malý Berlín розрахований для молоді та всіх, хто любить культуру та мистецтво. Хочете познайомитись, поговорити або дізнатися більше про місто, різні активності чи словацьку культуру? Ми будемо раді відповісти на будь-які ваші питання про повсякденне життя в Словаччині. За необхідності ми сконтактуємо вас із потрібними органами та організаціями.
Неформальні зустрічі для людей з України будуть відбуватися завжди в першу неділю місяця. Розпочинаємо вже в квітні. Окрім приємної атмосфери на вас чекатиме легкий перекус, можливість позичити книги українською мовою та інші активності.
У неділю 3 квітня о 16:00 ми спершу зустрінемось в приємному просторі культурного центру Malý Berlín, а потім разом прогуляємося центром міста. Будемо раді поділитися нашими улюбленими місцями і відкрити цікаві факти про Трнаву.

Чекаємо на вас!

Ukrajinský klub v kultúrnom centre Malý Berlín je určený najmä mladým ľuďom a všetkým tým, ktorí majú radi kultúru a umenie. Chcete sa zoznámiť, porozprávať alebo dozvedieť viac o meste, jeho aktivitách či slovenskej kultúre? Radi vám odpovieme aj na všetky vaše otázky ohľadom bežného života na Slovensku a prípadne vám pomôžeme spojiť sa s potrebnými úradmi a organizáciami.
Neformálne stretnutia pre ľudí z Ukrajiny sa budú konať vždy v prvú nedeľu v mesiaci. Začíname už v apríli. Okrem príjemného prostredia na vás bude čakať aj občerstvenie, možnosť vypožičať si knihy v ukrajinskom jazyku a ponuka ďalších aktivít.
Na nedeľu 3. apríla o 16:00 sa najprv stretneme v príjemnom prostredí Malého Berlína a následne sa spoločne prejdeme centrom mesta, kde vám odporučíme naše obľúbené miesta a prezradíme zaujímavosti o Trnave.

Tešíme sa na vás!

  • Jazyk stretnutia: ukrajinský
  • Vstup: zadarmo
  • Adresa: Štefánikova 4, Trnava

International Visegrand Fund: logo_transparent

The event is a part of the project Integration of young Ukrainian refugees into the local community in Trnava. The project is co-financed by the Governments of Czechia, Hungary, Poland and Slovakia through Visegrad Grants from International Visegrad Fund. The mission of the fund is to advance ideas for sustain able regional cooperation in Central Europe.